Stránky

Translate

pondelok 7. januára 2013

Best friends to death- 7.časť

No baby tak na začiatok- nemám rada číslo 7 čiže ak bude táto časť hrozná tak to nie je moja chyba a som rada že sa aspoň niekto ozval čiže ako som sľúbila tu je ešte jedna časť dnes. A inak čo? Kto sa tak tak "veľmi"teší zajtra do školy ako ja?? Aj ked teším sa na moje babenky ale to je asi tak všetko.

Po tom ako som vyšla zo sprchy som zamierila do Zaynovej izby a sadla si na jeho posteľ. Mal tam notebook, tak dom využila čas kým bol v kúpeľni a zašla na twitter, fb .
Hneď ako som sa prihlásila na facebook, došla mi na chate správa od Louisa.
' Ahojki mrkvička no čo tam hore tak dlho robíte so Zayníkom hm??'
' ahoj, no ja momentálne čakám na Zayna kým si urobí vlasy a potom sa musíme ešte chvíľu porozprávať ;) . A vy čo robíte?? '
'No tak to si teda ešte počkáme lebo ako poznám Zayna a jeho vlasy..... :D :D no a my nič take, vsak pošlem ti fotku a no určite, porozprávať,veď to poznáme ;) '
' Tomlinson !! ' ale na tej fotke som sa musela zasmiať , všetci chalani pozerali do nejakej obrazovky. Louis bol na notebooku ako ja, Liam tiež, asi odpisoval na tt šťastným fanynkám,  Niall niečo kukal v telke a Harry odpisoval niekomu na mobile no proste závislaci :D
" Čo je tu smiešne?? " spýtal sa Zayn ked vyšiel z kúpeľne s dokonale nastylovanými vlasmi :D, ako vždy.
"Ale nič akurát som si písala s Louisom a pozri čo mi poslal " ukázala som mu tú fotku a tiež sa zasmial.

" No ale myslím, že nie o tom sme sa chceli baviť či nie?? "
" Jasné , " nadýchla som sa a spustila
" začalo sa to krátko po tom ako sa vám začalo turné. Stretla som jedného chlapca, volal sa Mark. Postupom času sme spolu začali chodiť. A ako to býva na začiatku bolo všetko super, klapalo nám to a všetko bolo fajn. Ale to som si len myslela. Klasický prípad, naivná frajerka, ktorá nič nezistila, jeden odporný bastard, ktorému nestačí jedna a voilá depresia je na svete. Našla som ich v jednom klube, v ktorom som bola na kamoškinej b-day party. Videla som ako si to rozdávali na veckach a to mi stačilo. Hneď na druhý deň som sa s ním rozišla a zistila som, že to s ňou už ťahal dosť dlho čiže prípadný alkohol by nikoho ospravedlňoval. Lenže ja som Marka milovala a to celým srdcom, veď má poznáš a vieš, že si nezačnem len tak s hocikým. A tak som upadla do hlbokej depresie. Možno s teraz sám seba pýťaš, akoto že som to nezistil? Odpoveď je jednoduchá. Nechcela som aby to niekto zistil alebo aby ľudia videli, že taký chudák ma dokázal položiť na lopatky. A tak som po nociach plakala, a nadávala na celý svet, čiže o moju slovnú zásobu čo sa nadávok týka sa báť nemusíš." tvárou mi prešiel ironický úškrn a pokračovala som " týždne išli a ja som jedla menej a menej . Zoey je väčšinou v práci čiže ani on to nemala ako vedieť a vždy keď sa mi zdalo,že niekto niečo tuší, správala som sa akoby nič a zmiatla vsetky pochybnosti. Zachovávala som si tvrdú a nedostupnú masku na ktorú si postupne všetci zvykli a tak sa už ani nikomu nezdalo moje správanie čudné. Jediné moje šťastné chvíle boli ked som volala s tebou alebo chalanmi a tak som ani nemusela predstierať nadšenie ani nič podobné lebo som bola skutočne rada ked som vás počula.
A takto som žila asi 4 mesiace. Až nakoniec ma z toho dostalo absolútne pre mňa neznáme dievča. Došla k nám asi na 3 týždne na výmenný pobyt. Doteraz netuším ako, ale proste zistila, že sa utápam v depresii a znova ma naučila žiť. Ukázala mi, že sa musím cez Marka preniesť a začať znovu žiť a že tým, že nebudem jesť si nepomôžem ale práve naopak. Je to fakt super baba a doteraz sme v kontakte a píšeme si a ako to ona nazvala - stale ma kontroluje či som v pohode a nespadla som do toho opäť  a vynútila si dovolenie,že ak sa jej niečo nebude zdať a bude mať pochybnosti tak okamžite sem letí a dojde ma vyfackať a potom mi pošle účet za letenku" zasmiala som sa cez slzy ktoré mi pri rozprávaní ušli. " Tak a toto je koniec. Ja viem, že som ti to mala povedať a skôr než mi začneš niečo vyčítať tak sa zamysli a skús si predstaviť na mojom mieste seba, a navyše nechcela som aby si sa na tour znepokojoval a robil si starosti namiesto užívania si koncertov. A plus -obom nám je jasné, že keby si o tom vedel tak by si aj o pol druhej ráno sem doletel a vyfackal ma aby som sa spamätala." jeho zamračenou tvárou na sekundu prešiel úškrn ale stale sa na mňa mračil aj keď už menej.
"Fajn možno máš pravdu ale sľub mi, že už nebudeš takto vystrájať a hneď mi o takomto niečom povieš jasné??! "
" Yes Sir! "
" Na malíček??!"
" Fajn kľudne aj na malíček " zasmiala som sa.

Tak no ja som vám vravela, že 7 nemám rada. Táto časť je taká smutnejšia ale aj take musia byť. Ale don't worry nebude ich veľa a ďalšia bude už veselšia :)
        with love your Sunny ;)

3 komentáre:

  1. Krasna cast aj ked smutna. dost to odlahcili aj tie ironicke poznamky ale paci sa mi to. tesim sa na dalsiu ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. parádička aj napriek všetkému ;)

    OdpovedaťOdstrániť